Tuin

Tuin

Aveve waregem beschikt over alle mogelijke producten om van uw tuin een droomtuin te maken. Moestuin, siertuin of gazon, we hebben alles in huis van zaden, bemesting en planten. Maar ook voor de bescherming van uw planten hebben we een uitgebreid assortiment.

U kunt steeds terecht in onze winkel voor meer uitleg over het gebruik van deze producten of om meer professioneel advies bij de verdere aanleg van uw tuin of moestuin. Wij staan u graag bij met raad en daad voor een mooiere en betere tuin.

Ook beschikken wij over een uitgebreid assortiment gereedschappen, barbeques, en decoratie voor in en om de tuin of huis…

Bezoek tevens onze vernieuwde serres.

Voor een mooi boeket of bloemstuk moet je bij de nieuwe snijbloemenafdeling zijn. We werken met dagdagelijkse verse snijbloemen en boeketdecoraties. Bij Aveve Waregem beschikken wij over een heuse bloemenshop binnen onze winkel.

U kunt uw keuze maken uit een reeks dagelijks verse creaties of u kunt zelf uw kleurenpallet samenstellen. Onze ervaren floriste brengt al uw idee├źn samen in een perfecte creatie.

Ook zijn wij ter uwer beschikking voor verse tafeldecoraties of kerst- en nieuwjaarsversieringen voor op tafel. Graag wel een seintje vooraf.

Bij speciale gelegenheden of gewoon ‘zomaar’… een bloemetje doet steeds goed.

Zin om uw huis of tuin verder op te fleuren ? Dat kan ! Bij Aveve Waregem beschikken we over een ruime keuze aan tuin en indoorplanten. Uiteraard geven wij u advies omtrent de juiste potgronden, potten en ook hoe en wanneer u het best deze planten verpot.

Alle nodige materialen en gereedschappen zijn dan ook in onze winkel voorhanden om uw huis en tuinplanten alle verzorgingen te bieden die ze eisen. We hebben tevens ook een ruime collectie buitenplanten in onze buitenafdeling.

Eveneens een ruim assortiment buitenpotten en cache-pots zijn te vinden in onze winkel of buitenafdeling.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bekijk meer foto's